Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje u prometu

Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije

Autocesta
Autocesta Foto: Vlado Kos/Cropix
Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga, državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila. U prekidu su i neke trajektne i karamaranske linije.

Dionica autoceste A1, Sveti Rok-Maslenica (Rovanjska), bila je zatvorena za sve skupine vozila u smjeru Dubrovnika (juga), zbog prometne nesreće. Navedena dionca nešto iza 8 sati ponovno je otvorena za sav promet. 

Pročitajte i ovo Albin Kurti, kosovski premijer Veliki korak Preporuka za prijem Kosova u Vijeće Europe naljutila Beograd: "Ovo je dan srama"

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž"

Samo za osobna vozila otvoreni su: dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8); DC27 Gračac-Karin; DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga (DC8), državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

U prekidu trajektne linije

U prekidu su: trajektna linija Prizna-Žigljen; katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Ubli-Korčula-Dubrovnik i Novalja-Rab-Rijeka.

Pročitajte i ovo Prizori iz Dubaija jako nevrijeme FOTO/VIDEO Dubai paraliziran poplavama: Apokaliptični snimci potopa, grad u potpunom kaosu

Danas, 17. travnja, izmijenjen je red plovidbe na liniji Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar na način da će se obaviti dodatna linija sa polaskom iz luke Brbinj u 16:30 sati pristajući u sve luke na povratku za Zadar;

Trajekt na liniji Zadar (Gaženica) - Preko će u putovanjima iz luke Gaženica za luku Preko u 13:30 i 19:30 sati dodatno pristati na otok Ošljak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene