Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve će se i snimati

Zbog dočeka Nove godine policija angažirala dodatne snage: "Bit ćemo svugdje, i vidljivi i nevidljivi"

Aktualno Galerija Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV Policijski pas Policijski pas Foto: Dnevnik Nove TV Ana, policajka iz Jedinice specijalne i interventne policije Ana, policajka iz Jedinice specijalne i interventne policije Foto: Dnevnik Nove TV +0 Marija Goatti Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija priprema se za doček Nove godine, a s dvjema policajkama razgovarao je reporter Domagoj Mikić.

Zagrebačka policija tijekom dočeka Nove godine ništa neće prepustiti slučaju, a radi što veće sigurnosti angažirane su i dodatne snage, među kojima su i policajci s psima.

"Naš zadatak je pružiti sigurnost tijekom Adventa. Alba je inače pas tragačke namjene, a sa mnom je i kolega koji ima psa napadačke namjene. Mi smo ovdje da se pobrinemo da sve prođe bez problema", tijekom razgovora s reporterom Dnevnika Nove TV Domagojem Mikićem objasnila je Ana, policajka iz Jedinice specijalne i interventne policije.

Pročitajte i ovo Benzinska crpka - 1 Građani nezadovoljni U Novu godinu sa skupljim gorivom: Dnevnik Nove TV doznaje na što posebno treba paziti

Mikić je o pripremama za doček Nove godine razgovarao i s Marijom Goatti, glasnogovornicom zagrebačke policije.

"Mi smo prisutni na svim lokacijama, i vidljivi i nevidljivi. Odnosno, u gradu su i policajci u odori i kolege koji su u civilnoj odjeći. Sama prisutnost policije stvara jednu sigurnu atmosferu jer ima građani mogu slobodno pristupiti ako imaju neko pitanje ili nešto za prijaviti", rekla je.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Beogradu traže ponavljanje izbora Prosvjedi u Beogradu, okupljeni skandirali: "Vučiću, lopove!"

Također je podsjetila na opasnosti pirotehnike.

"Preporučamo građanima da se suzdrže od uporabe. Bez obzira što je u centru otvoren prostor, ovdje će biti puno građana i pirotehnika neće biti dozvoljena", istaknula je.

Policija će doček Nove godine i snimati.

"Bitno nam je da sve prođe u najboljem redu. Zagreb već godinama slovi kao jedna sigurna destinacija, Advent je već poznat i poželjno je, između ostalog, doći i zbog sigurnosti", zaključila je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene