Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Samo sam oprezna'

Zašto 5.000 majki ne želi imati posla s ovom liječnicom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške optužbe sisačkih roditelja na račun pedijatrice u tamošnjem rodilištu. Tvrde da liječnica njihovoj djeci izmišlja bolesti, šalje ih na potpuno suvišne pretrage. Prijavili su je i Ministarstvu zdravlja koje u sisačku bolnicu sada šalje inspekciju. Prozvana liječnica se brani - samo savjesno radim svoj posao.

Najmanje 5.000 sisačkih majki tvrdi, neonatologinja Milica Ikonomova iz misterioznih razloga čini sve da im djecu u rodilištu zadrži što duže.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Svatko od roditelja ima svoju priču, no samo je oprezna, brani se doktorica. 'Svaki liječnik koji je razuman, koji je odgovoran i koji ima iskustva kao ja isto bi tako postupio', kaže dr. Ikonomova koja kaže kako ima malo veću predostrožnost jer se nalazi u drugoj zemlji.

Nezadovoljni pacijent izrešetao liječnika na cesti

Majke je optužuju da ne voli da majke doje djecu. Ona kaže - s dobrim namjerama.

Tvrdi kako nikada nije naštetila nijednom djetetu.

Sisačke majke prijavile su doktoricu Ministarstvu zdravlja. Iako joj hrvatska radna dozvola vrijedi do 5. listopada, doktorica će tražiti produženje, jer i dalje želi raditi u hrvatskim rodilištima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene