Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za Došenom raspisana međunarodna tjeralica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za riječkim odvjetnikom Velimirom Došenom raspisana je međunarodna tjeralica zbog sumnje da se nalazi u inozemstvu, potvrdila je danas glasnogovornica primorsko-goranske Policijske uprave Mirjana Kulaš.

Policija i dalje traga za Došenom, osumnjičenim za kažnjivo djelo sprječavanja dokazivanja, izjavila je Kulaš.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog u Milanu Progon ne prestaje U Moskvi uhićen još jedan odvjetnik Alekseja Navaljnog, razlog je nevjerojatan Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je

Po kaznenoj prijavi Došen je osumnjičen da je utjecao na jednog od svjedoka događaja od 27. kolovoza u kojem je 24-godišnji Riječanin Robert Filipović u središtu Rijeke propucao jednim metkom automobil 'porsche' na kolniku.

Došen je uhićen u velikoj policijskoj akciji 8. rujna s još sedmero osumnjičenih za iznude i sprječavanje dokazivanja i tada mu nije određen pritvor. Nakon uhićenja pušten je da se brani sa slobode te je otišao u zagrebačku bolnicu 'Vuk Vrhovac' zbog zdravstvenih tegoba.

Nakon žalbe Općinskoga državnog odvjetništva u Rijeci na tu odluku istražnog suca Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Rijeci odlučilo je da se Došen ipak zadrži u pritvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. 

Policija je nakon nove odluke o pritvoru u subotu potražila Došena na adresama na kojima bi mogao biti, uključujući i bolnicu. Nije pronađen pa je za njim raspisana tjeralica.

Kad se sam javio medijima tvrdeći da se nalazi u bolnici u
Švicarskoj, za njim je raspisana i međunarodna tjeralica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene