Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaposlenici Nove TV u Zadru

'Samim sudjelovanjem već činimo puno, tako da pretrčani kilometri ovdje nisu bitni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među 7000 ljudi koji će u Zadru sudjelovati u utrci Wings for Life bit će i Ana Kekić, zaposlenica produkcijske grafike na Novoj TV.

I ove godine jedinstvenu utrku Wings for Life prenosit će Nova TV. A dio naših zaposlenika 8. svibnja u 13 sati bit će u Zadru i potrčati zajedno s ostalih 7000 sudionika.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

Jedna od njih bit će i Ana Kekić. U produkcijskoj grafici Nove TV radi već šest godina, a zadužena je za izradu grafičkih animacija te ostalog grafičkog materijala za potrebe informativnog i zabavnog programa.

Trčati je počela prije dvije godine. Zimi, kaže, trči u teretani, a čim stigne proljeće i malo zatopli počinje trčati vani.

'Ništa previše, u prosjeku otprilike 2 puta tjedno, koliko vrijeme i volja dopuštaju', kaže Ana koja je na utrci Wings for Life sudjelovala i prošle godine. I bilo je, kaže, zaista odlično.

'Najveća posebnost je naravno humanitarni karakter ('Trčimo za one koji to ne mogu'), ali i činjenica da se trka trči u isto vrijeme svugdje u svijetu. Također, atmosfera među sudionicima je odlična, a i brojni veseli navijači uz cestu te potaknu da otrčiš koji km više nego što si mislio da možeš', kaže o spektaklu do kojeg je ostalo manje od tjedan dana.

U Zadru očekuje dobru zezanciju, druženje s kolegama iz firme kao i uživanje u prekrasnom gradu. Što se tiče utrke, cilj joj je istrčati najbolje što ide, bez ikakvog presinga.

'Samim sudjelovanjem već činimo puno, tako da pretrčani kilometri ovdje nisu bitni', zaključuje.

Humanitarna utrka Wings for life rasprodana je s čak 7 tisuća prijavljenih trkača i natjecatelja u kolicima. Hrvatska će 8. svibnja biti dio globalnog sportskog pokreta koji u isto vrijeme starta na 34 lokacije diljem svijeta. Zadarska utrka starta u 13 sati.

Iza jednog od timova koji će sudjelovati na ovogodišnjoj utrci Wings for Life stoji Renault Hrvatska. Radi se o Passion4life timu koji trenutno broji više od 240 članova. Renault će donirati 5 kuna za svaki kilometar koji će prijeći član tima!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene