Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Strast prema životu'

Wings for Life 2016: Ekipa Passion4life odradila pripremni trening

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od timova na ovogodišnjoj Wings for Life utrci, iza kojeg stoji Renault Hrvatska, učinit će sve da postigne što bolji rezultat jer Renault donira 5 kuna za svaki kilometar koji će priječi član tima.

'Osjećamo strast prema životu pa trčimo za one koji to ne mogu! Naravno, i za sebe, kako bismo se dobro osjećali, više družili te zauvijek pamtili sve što doživimo', stoji u opisu tima koji će ove godine trčati na utrci Wings for Life u Zadru, a iza kojeg stoji Renault Hrvatska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedinstevni spektakl 'Doslovno mogu reći oni žive za to. Napeti su, koliko ću moći, koliki će mi biti tempo' Slika nije dostupna 34 lokacije Utrka sa samo jednom ciljem: Trčati za one koji ne mogu

Tim Passion4life zasad broji 164 člana i svojim koracima želi pomagati onima koji to ne mogu i pokazati strast koju gaje prema životu.

Također, cilj im je u svoj tim pridobiti što više članova te zajedno pretrčati što veći broj kilometara jer će Renault Hrvatska za svaki pretrčani kilometar svakog člana ekipe u organizaciji Wings for Life World Run donirati 5 kuna.

Kako bi rezultat bio što bolji, a samim time i donacija veća članovi tima se svakodnevno pripremaju za veliko finale u Zadru 8. svibnja u 13 sati. U subotu je u Zagrebu održan i zajednički trening na koji su bili pozvani svi članovi ekipe Passion4life. Trening na zagrebačkom Jarunu pod vodstvom Nike Fleiss i Marija Valentića bio je vrlo uspješan, a kako je izgledao najbolje da pogledate u priloženom videu i fotogaleriji.

Ako ste već prijavljeni na Wings for Life World Run, možete trčati i u ekipi ‪#‎Passion4life‬ i pomoći svojim sudjelovanjem podizanju vrijednosti subvencija za istraživanje ozljeda leđne moždine. Renault će donirati 5 kuna za svaki kilometar koji će priječi član tima! Da bi se pridružili timu Passion4life, na stranici kliknite na "Pridružite se ovom timu"! Vidimo se 8. svibnja u Zadru!

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene