Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toplinski udar

Vrućina ne popušta: Danas ćemo se pržiti na paklenih 39 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas će se neki dijelovi Hrvatske grijati na visokih 39 stupnjeva, a Split je već u šest sati ujutro izmjerio 25 stupnja.

Sunčan i vruć bit će i ovaj utorak. Ipak, poslijepodne u sjeverozapadnom području zemlje očekuje se mala, ponegdje prolazno i umjerena naoblaka. Mogućnost za malo kiše ili kratkotrajan pljusak je vrlo mala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vremenska prognoza Čuvajte se u ponedjeljak: Bit će toliko vruće da su moguće zdravstvene posljedice Slika nije dostupna Počele vrućine BIT ĆE SVE TOPLIJE - Evo kako se najlakše rashladiti

Tijekom dana puhat će i slab vjetar. Poslijepodne će ponegdje puhati umjeren jugozapadni, na Jadranu uz obalu mjestimice umjeren jugozapadnjak, a na otvorenom moru jugo. Najviša temperatura uglavnom između 33 i 39 stupnjeva. Vrućine ne popuštaju, pa nas tako očekuju i toplije noći.

>> Od ponedjeljka paklene vrućine, temperature i do 40 stupnjeva!

Ovakvo vrijeme zadržat će se barem još nekoliko dana pa još jednom podsjećamo da se u najtoplijem dijelu dana držite hlada, te da tijekom cijelog dana pijete dovoljno tekućine. Ne zaboravite kroz hranu nadoknaditi i gubitak soli zbog znojenja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene