Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milorad Pupovac

Pupovac: "Vrijeme koje smo dali HDZ-u da ukloni ploču u Jasenovcu je isteklo, krediti su potrošeni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad Pupovac kazao je kako je vrijeme koje je HDZ imao za uklanjanje ploče s ustaškim pozdravom "Za dom spremni" potrošeno.

Milorad Pupovac (SDSS) komentirao je izjavu HDZ-ovog ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića koji je kazao kako se HOS-ova ploča s natpisom "Za dom spremni" u Jasenovcu zasad neće skidati.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

"Mi smo vrijeme koje smo dali da se to pitanje riješi i da se ta ploča ukloni potrošili. Kredite političke koje smo dali vladajućoj stranci koalicije su potrošeni", kazao je Pupovac.

HNS, HDZ-ov partner u Vladi, kazao je kako su s HDZ-om postigli dogovor te očekuju da se on poštuje. Tvrde da Hrvatskoj nisu potrebna fašistička obilježja te da ploču treba ukloniti u najkraćem mogućem roku.

Šef SDP-a Davor Bernardić na Facebooku je poručio kako izjava Bošnjakovića znači da je ustaški pozdrav za HDZ prihvatljiv.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene