Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade"

Vremenska prognoza

Na Biokovu i Zavižanu padao snijeg, u Delnicama i Udbini izmjerena 4 stupnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Idućih dana zadržat će se promjenjivo vrijeme, povremeno s kišom, a uglavnom će ostati i svježe. Suho i sunčanije vrijeme očekuje se tek u utorak.

Na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri temperatura zraka jutros u 8 sati bila je samo jedan Celzijev stupanj, a povremeno je i padao snijeg. Inače, jutros je na Zavižanu u 7 sati izmjeren minus jedan Celzijev stupanj i padao je umjeren snijeg.

U Delnicama i Udbini izmjerena su samo 4 Celzijeva stupnja, a najtoplije je bilo u Dubrovniku gdje je u 7 sati izmjereno 17 stupnjeva Celzijevih. Jutro je u većini zemlje proteklo uz promjenjivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

>> Vremenska prognoza

Promjenjivo oblačno nastavit će se i poslijepodne. U središnjim krajevima kiše može biti od sredine dana, dok je u Slavoniji očekujemo predvečer. Najviša dnevna temperatura bit će između 17 i 20 stupnjeva. U gorskoj Hrvatskoj, kao i na sjevernom Jadranu bit će umjereno do pretežno oblačno, sa sunčanim razdobljima, ali i dalje povremeno s kišom ili pljuskovima praćenim grmljavinom. Na ovom području ponovno bi moglo biti i obilnije oborine. Puhat će umjeren, prema otvorenom moru i jak južni i jugozapadni vjetar. Pri tom temperatura može porasti do 19 stupnjeva, dok će se u gorju zadržati ispod 15.

Idućih dana - promjenjivo!

I Dalmaciju očekuje promjenjivo oblačno vrijeme, sa sunčanim razdobljima. Kiše i pljuskova bit će uglavnom poslijepodne i navečer. I ovdje će puhati umjeren i jak južni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura bit će između 17 i 21 stupanj.

Idućih dana zadržat će se promjenjivo vrijeme, povremeno s kišom, a uglavnom će ostati i svježe. Tek u utorak, kako sada stvari stoje, bit će djelomice sunčano, većinom suho te ponovno malo toplije. Na Jadranu još i u nedjelju promjenjivo, povremeno s kišom te također razmjerno svježe. Od ponedjeljka i ovdje očekujemo barem djelomice ili pretežno sunčano, uglavnom suho te napokon ugodnije vrijeme. To je sve.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene