Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema B varijante'

Vrdoljak o Čačiću: Kad dođe presuda znat ćemo što raditi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Ivan Vrdoljak danas je na upit novinara komentirao situaciju s Radimirom Čačićem.

Ministar graditeljstva i prostornog planiranja Ivan Vrdoljak, koji je na tu dužnosti imenovan kao kandidat HNS-a, izjavio je danas odgovarajući na pitanje o političkoj sudbini predsjednika te stranke i prvog potpredsjednika Vlade RH Radimira Čačića, koji očekuje presudu zbog prometne nesreće u Mađarskoj, kako o tome ne može iznijeti svoje stajalište jer još nije poznata presuda.

"Kada dođe presuda, znat ćete stav i stranke i svih ljudi u vladi oko toga što će se događati, a naš stav će se temeljiti na odluci suda. Znači - kad budemo znali kakva je presuda, tada ćemo znati i što ćemo raditi", rekao je Vrdoljak novinarima kasno poslijepodne tijekom otvaranja građevinskih radova na vjetroelektrani Jelinaku u trogirskome zaleđu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Više nisam u poziciji da vozim' Čačić nakon niza nesreća 'u rukama' službenih vozača Slika nije dostupna Nesreća u Mađarskoj Evo što je Čačić govorio o povlačenju iz politike!

>> Ostojić o Čačiću: Da se to meni dogodilo, bio bi to kraj moje političke karijere

Na upit "postoji li u vezi s Čačićem 'B varijanta'", ministar Vrdoljak odgovorio je kako nema 'B varijante' zato što ona "može biti i C i D ili E". "Ako se malo bolje pozabavite sudskom praksom i nekim mogućnostima, stvarno je to moguće, a ne samo A i B varijanta", rekao je ministar Vrdoljak ne navodeći o kakvoj je sudskoj praksi i mogućnostima riječ.

Također je rekao kako je bespredmetno o tom razgovarati jer se ništa nije promijenilo zadnjih mjeseci ili tjedana.

Po Vrdoljakovu mišljenju, u čekanju presude Čačiću, do koje je ostalo dva dana, "toliko je nestrpljenja i neke zluradosti". "Ne mogu imati stav o nečemu što ne znam kako će se završiti. To je slično kao kad bih trebao imati stav kako će završiti finale Europskoga nogometnog prvenstva, a ja ne znam tko će igrati u finalu, pa kako ću znati tko će pobijediti", rekao je Vrdoljak u vezi sa sudskom presudom Radimiru Čačiću koja se očekuje u petak. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene