Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Više nisam u poziciji da vozim'

Čačić nakon niza nesreća 'u rukama' službenih vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon teške prometne nesreće u Mađarskoj Radimiru Čačiću dogodile su se još dvije lakše u Zagrebu.

Čačić je u rujnu prošle godine doživio nesreću u Zagrebu, a ispričao je kako je do nesreće došlo kada je vozač ispred njega odlučio stati, no ovaj ga nije primijetio na vrijeme te ga je udario. Druga nesreća uslijedila je tri mjeseca kasnije, o kojoj se oglasio priopćenjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što će sud odlučiti? Tijek suđenja: Dva vještaka - dvije teorije uzroka nesreće Slika nije dostupna Posebna emisija Pratite presudu Radimiru Čačiću UŽIVO na Novoj TV i Dnevnik.hr!

>> Čačić opet sudjelovao u prometnoj nesreći

>> Radimir Čačić sudjelovao u lakšoj prometnoj

'Oko 20 sati, sudjelovao sam u manjoj prometnoj nezgodi koja se dogodila na uglu Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u Zagrebu. Sukladno dogovoru sa oštećenom vozačicom ispunili smo europsko izvješće, te nije bilo potrebe za policijskim uviđajem, ali smatram svojom obvezom izvjestiti hrvatsku javnost o ovom događaju', napisao je Čačić u priopćenju.

Nakon ove dvije nesreće, kojima je prethodila ona iz siječnja 2010. u Mađarskoj u kojoj je poginulo dvoje Mađara, Čačić je najavio da prestaje voziti. 'Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči, a nalazimo se u stresnoj situaciji zadnjih mjeseci i to ne samo ja, da od sutra već imam nekoliko službenih vozača do 10, 11 navečer. Ja zaista ne mogu i nisam u poziciji da vozim više, makar od parkinga do parkinga', rekao je Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene