Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje pod nadzorom

Vodostaj Karašice pada, Baranjci za ostaju kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na baranjskim područjima pogođenim poplavom - naselju Luč, Šumarina i Šećerana, stanje je pod nazdorom.

Vodostaj Karašice počeo je opadati, u prosjeku jedan centimetar na sat. Dunavski val koji još uvijek poplavama ozbiljno prijeti Baranji očekuje se kroz slijedećih 10 dana.

Pročitajte i ovo Talijansko stanovništvo stari Podaci iz susjedstva Problem na hrvatskom pragu: Najmanji broj novorođene djece u posljednje 162 godine Ilustracija, djeca u školi Izlila se voda Evakuacija osnovne škole u Novom Zagrebu: Djeca bježala kroz prozore

Svi nasipi se nadziru i sve nadležne službe su na terenu, a osim pet osoba starije životne dobi, koje su jučer s toga područja smještene u Dom za stare i nemoćne osobe u Belom Manastiru, do sada nema dojava o potrebi evakuacije ostalog stanovništva, napominju u Centru.

>> Baranja se brani s Karašice: Mađari nam davali krive podatke

Ravnatelj DUZS Damir Trut i županijski Stožer zaštite i spašavanja jučer su izvijestili kako su obavljene sve pripreme za eventualnu evakuaciju stanovništva s toga područja i smještaj u sportsku dvoranu u Belom Manastiru. O stanju u Osječko-baranjskoj županiji, na područjima pogođenim poplavom, danas će, na konferenciji za novinare, izvijestiti članovi županijskog Stožera zaštite i spavašavanja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene