Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik CIOS-a

VIDEO Petar Pripuz: Čudno nam je da se ovo dogodilo sada...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petar Pripuz ne želi prejudicirati zašto se i zbog čega dogodio požar, ali čudno im je da je do njega došlo uoči važne rasprave zakazane za srijedu.

Petar Pripuz, vlasnik CIOS-a, rekao je za Dnevnik Nove TV kako u ovom trenutku ne može prejudicirati zašto se i zbog čega dogodio požar. Čekaju rezultate očevida policije nakon čega će izaći s priopćenjem za javnost.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Zmajlović: Inspekcija je bila na terenu, CIOS-u su izrečene hitne mjere

'Međutim, čudno nam je da se to desilo uoči sutrašnje javne rasprave koja počinje na temu dobivanja naše dozvole za objedinjene uvjete okoliša. To nam je malo čudno, ali ne želimo prejudicirati. Čekamo nalaz očevida pa ćemo se nakon toga očitovati u javnosti', rekao je Pripuz.

Pripuzu je logičan zaključak državnog inspektora koji je donio nalog da se zabrani prijem robe.

'Požar je lokaliziran, ali dok ni zadnja sigurnosna mjera ne bude zadovoljena nismo spremni preuzimati otpad. Nakon otklanjanja nedostataka, a to očekujemo tijekom sutrašnjeg dana, te očitovanja očevida policije očekujemo da ćemo već prekosutra početi sa radom', poručio je i dodao kako im je teško u ovim trenucima govoriti o šteti.

Još jednom je naglasio kako je najvažnije da nema ljudskih žrtava, ali i da nema negativnih učinaka za okoliš, te da je materijalna šteta vrlo mala u odnosu na to kakva je mogla biti.

CIOS: Hitni brojevi 193 i 112 bili su zauzeti

Žao mu je što je slučaj došao na dnevni red Gradske skupštine i što se na njemu pokušavaju raditi politički obračuni. 'Ovaj reciklažni centar je sigurno potreban Gradu Zagrebu i nema potrebe da se preko njega politički prepucavaju gradski čelnici', zaključio je Pripuz.

Žestoka skupština: Kosor optužio SDP i ministra Zmajlovića za požar u CIOS-u

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene