Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I ratna odšteta?

Iz Vlade o posjetu Vučića: ''Sve su teme na stolu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Sve teme koje su važne u odnosima dviju zemalja, a što je i naznačio predsjednik Vlade, trebaju biti osnova za početak njihova rješavanja", kažu u Vladi o posjeti Aleksandra Vučića.

Iz Vlade na upit hoće li premijer Andrej Plenković i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić razgovarati o ratnim odštetama odgovaraju: "Sve teme koje su važne u odnosima dviju zemalja, a što je i naznačio predsjednik Vlade, trebaju biti osnova za početak njihova rješavanja", javlja N1.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Čudna matematika Dodik zgrozio izjavom: "5 milijardi ljudi neće biti za rezoluciju o genocidu u Srebrenici" Andrej Plenković i Aleksandar Vučić - 3 Oporba je puna ideja O čemu su razgovarali Plenković i Vučić? ''Vjerojatno su razmjenjivali iskustva kako povećati slobodu medija''

Podsjetimo, iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je Vučića i pozvala u posjet, poručili su da ratna odšteta nije na dnevnom redu, nakon što je premijer tu temu spomenuo kao nešto o čemu se treba razgovarati.

Temu ratne odštete komentirao je Vučić: ''Što se tiče ratne odštete, bio sam iznenađen i zaprepašten temom koju je Plenković pokrenuo. Sve što mogu reći je da sam na njegovom mjestu, to pitanje ne bih pokretao. Bojim se da Hrvatska, ne samo da ne može dobiti ništa, već može mnogo izgubiti. To bih mogao potkrijepiti tisućama raznovrsnih i teških argumenata".

Analizu Ivane Petrović o kontradiktornim komentarima vezanima za VUčićem v posjet Hrvatskoj možete pročitati na ovom linku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene