Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred Bruxellesa

VIDEO Kako je Milanovića sleđa iznenadio bugarski premijer...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošetao mu je iza leđa i viknuo 'Bye, bye'. Milanović je shvatio da su riječi upućene njemu pa se okrenuo i dobacio 'Ej! Vidimo se!'

Nakon što mu je u Bruxellesu reporter Nove TV Mislav Bago postavio pitanje o novom europskom proračunu i količini novca koji će Hrvatska tijekom sljedećih sedam godina moći povući, premijera Zorana Milanovića iznenadio je bugarski premijer Bojko Borisov.

Pročitajte i ovo Valter Flego Bliže se novi izbori IDS okupio centristički blok za EU izbore: "Spremni smo stvoriti najjači liberalni blok u Hrvatskoj" Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari"

>> Tko je to zaspao na dodjeli Nobelove nagrade?

Taj bivši policajac i izbacivač u noćnim klubovima, koji je globalnu 'slavu' stekao i na nedavnoj dodjeli Nobelove nagrade za mir kada je pridrijemao (neki kažu slao SMS poruke), bio je u prolazu iza Milanovića te mu je kratko dobacio 'Bye, bye!'

Milanović je odmah shvatio tko ga pozdravlja te se okrenuo, uzvratio pozdrav i viknuo 'Ej! Vidimo se!'. Zatim se kratko nasmijao i dao odgovor na postavljeno mu pitanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene