Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drijemanje uz mobitel

Tko je to zaspao na dodjeli Nobelove nagrade?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo potpuno zaklopljenih očiju tipkao je po mobitelu, što je primijetio i njegov nizozemski kolega, koji je prema njemu bacio iznenađen pogled.

Predsjednik bugarske vlade Bojko Borisov priznao je da je tijekom dodjele Nobelove nagrade za mir u ponedjeljak u Oslu bio prilično umoran i pomalo pospan.

Pročitajte i ovo Narges Mohammadi, iranska aktivistica Iz zatvora Iranska aktivistica iz zatvora prokrijumčarila pismo te objavila: "Zalagat ću se za slobodu i jednakost čak i ako me to bude stajalo života" Mark Rutte Velike napetosti Pala je nizozemska vlada: Premijer otkrio i razlog toj odluci

>> VIDEO Potpredsjednik Vlade drijemao na sjednici

'Let od Sofije do Osla traje sedam sati, a prije toga Borisov je putovao u SAD, gdje se sastao s američkim predsjednikom Barackom Obamom', pojasnio je ured predsjednika bugarske vlade, nakon što su u četvrtak na internetu objavljene video snimke koje Borisova, inače bivšeg tjelohranitelja, prikazuju kako tijekom dodjele Nobelove nagrade gotovo zaklopljenih očiju tipka po mobilnom telefonu.

'Tko mnogo radi, umori se', priopćio je njegov šef kabineta, ne osvrćući se na komentare bugarskih medija o nizozemskom premijeru Marku Rutteu, koji je u jednom trenutku pomalo šokirano (naravno, i u nevjerici) usmjerio pogled prema bugarskom kolegi.

Borisov je uhvaćen 'na djelu' kada je za govornicom bio predsjednik Europskog vijeća Herman van Rompuy, koju je nekoliko minuta ranije u društvu šefa Europske komisije Josea Manuela Barrosa i predsjednika Europskog parlamenta Martina Schulza preuzeo Nobelovu nagradu, koja je ove godine pripala Europskoj uniji. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene