Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrivio sve osim sebe

VIDEO Bandić opet nije ponudio odgovore, ali je obećao: Skinut ću se u tange!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić na današnjoj se pressici obračunao s ministrom zaštite okoliša, ali i s pokojim novinarom...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na današnjoj je konferenciji za novinare govorio o dvije vrlo aktualne teme u gradu Zagrebu - pročišćivaču voda i spalionici otpada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSPEKCIJSKI NADZOR Dok mu Jakuševac visi o vratu Tomašević odgovorio na optužbe: ''Oni su me izabrali i jedino njima odgovaram'' Slika nije dostupna Odluka referendumom? Bandić: Protivim se spalionici u Gradu Zagrebu

Na red je prozvao ministra zaštite okoliša Mihaela Zmajlovića zbog njegovih jučerašnjih prozivki kako bi grad Zagreb trebao biti u uzor, a zapravo je najlošiji. Ministru je poručio da se bavi sitnim politikanstvom, te da bi mu bilo bolje da budu partneri na projektu jer bi tako i ministar 'češće odlazio u Bruxelles' i riješio 50 posto svog problema. 'Ja sam prošao pet ministara okoliša. Pet', bio je jedan od Bandićevih komentara.

VIDEO Bandić opet izgubio živce - Vikao na novinarku!

Milan Bandić je tako i ovaj put izbjegao ponuditi konkretne odgovore o temama zbog kojih je pozvao novinare i nastavio sa svojim tipičnim rječnikom.

Rekao je kako će se na Trgu bana Jelačića skinuti u tange ukoliko je to u interesu građana. 'Ne biraju oni mene što sam lijep i pametan iako sam dovoljno i lijep i pametan, nego zbog onog što radim. Pa ja ću se skinuti u tange na Jelačić placu ako je to u interesu građana', rekao je gradonačelnik.

Opet se oborušio i na novinare zbog rasprave o uspjehu projekta odvojenog prikupljanja otpada te cijene prošćićivača, usporedivši novinare s mladeži SDP-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene