Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koliko znamo o EU?

GLAS JAVNOSTI: Evo koliko ZAISTA znate o Europskoj uniji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hoćete glasati ZA ili PROTIV Europske unije, koji je glavni grad EU, što će biti s hrvatskim jezikom - mi smo postavljali pitanja, vi pogledajte odgovore!

Bliži se i taj dan! U nedjelju svi imate priliku odlučivati o tome hoće li Hrvatska postati dijelom Europske unije ili ne. Prošetali smo Zagrebom i napravili anketu među građanima.

Pročitajte i ovo Baby Lasagna Dnevnik Nove TV Hrvati rekli sviđa li im se kostim za Eurosong Baby Lasagne: Ovo su rezultati ankete Božo Petrov Ograničavanje prava Petrov najavio referendum o manjincima, napao Tomaševića, a DP-u poručio: "Ako nakon ovoga nastave s pregovorima…"

Neki su ZA, neki PROTIV, a mnogi se i dalje dvoume oko toga što zaokružiti. Poigrali smo se s nekim pitanjima da vidimo koliko su građani doista informirani, pa smo ih primjerice pitali koji je glavni grad Europske unije, koji će biti službeni jezik u Hrvatskoj ili pak koji će biti grb na hrvatskoj putovnici nakon eventualnog ulaska. Neki se nisu dali smesti, dok je bilo i onih čija informiranost i nije na zavidnoj razini. Neki su kategorički bili protiv EU, ali nisu znali reći zašto. Uostalom, pogledajte i sami u našem videu.

>> Što ako kažemo NE na referendumu?

>> Mitovi i zablude o ulasku u Europsku uniju

>> 'EU je jamac stabilnosti za Hrvatsku'

>> Josipović: Vjerujem u proeuropsko opredjeljenje građana

>> Milanović o Pusić: Ona je uvijek plastičnija i izravnija od drugih

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene