Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer komentirao spornu izjavu

Milanović o Pusić: Ona je uvijek plastičnija i izravnija od drugih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović osvrnuo se na jučerašnju izjavu ministrice Pusić koja je uzburkala javnost.

Pusić je tijekom radijske emisije rekla kako neulaskom u Europsku uniju neće biti novca za mirovine građana. 'Ne bi htjela biti preokrutna ali ako ne uđemo Unije nećete dobiti mirovinu!', rekla je ministrica.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Matrica koja šteti svima Milanović žestoko odgovorio Dodiku: "Njegove tvrdnje su neistinite i neprihvatljive..." Zoran Milanović Posjet BiH Milanović zagrmio u Tuzli: "HDZ nije napravio ništa za Hrvate u BiH, a DP se mora odlučiti..."

'Vesna Pusić vrlo je izravna osoba koja ima jasne stavove, tako je uvijek bilo i tako će biti', riječi su kojima je premijer Milanović odgovorio na naš upit smatra li da njegova ministrica vanjskih poslova vodi preagresivnu politiku ZA referendum.

Na pitanje je li izjava o tome kako neće biti mirovina ako ne zaokružimo ZA zastrašivanje, rekao je da ne i pojasnio da je Vesna Pusić u svojim izjavama 'uvijek malo plastičnija i izravnija od drugih'.

Komentirao je i mogućnost kaznene prijave koja bi zbog zastrašivanja mogla biti podignuta protiv ministrice. 'Bojim se da tu nema ničega, zapravo radujem se da tu nema ničega', odgovorio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene