Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Valjda postoje i gumomani'

Vandalski pohod u Kostreni: Izbušili gume na 80-ak automobila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći s utorka na srijedu zasad nepoznati počinitelj, ili više njih, izbušio je gume na više desetaka parkiranih automobila.

Vlasnike nekoliko desetaka automobila parkiranih na parkiralištu ispred općinske zgrade u Kostreni u srijedu ujutro zatekao je neugodan prizor. Naime, zasad nepoznati počinitelj je izbušio gume na njihovim automobilima. U vandalskom pohodu stradao je samo jedan službeni automobil Općine koji se inače koristi samo za lokalne relacije.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Policija otkrila vandale koji su demolirali školu u Rijeci

Šteta je odmah ujutro prijavljena Trećoj policijskoj postaji, čiji su službenici odmah izašli na teren i prikupili dokazni materijal. Krunski dokaz je snimka s nadzorne kamere s općinske zgrade koja je nešto prije ponoći snimila mušku osobu koja obilazi parkirane automobile, piše Novi List.

'Sve smo predali policiji i nadam se da imaju dovoljno materijala da pronađu počinitelja. Ne bih ulazila u spekulacije o tome tko je počinio iz kojih pobuda, ali pretpostavljam da se radi o nekom poremećaju pa tako, kao što postoje piromani i kleptomani, postoje valjda i gumomani', kazala je kostrenska načelnica Mirela Marunić kada su je novinari upitali da prokomentira ovaj pomalo bizaran događaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene