Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krim istraživanje

Policija otkrila vandale koji su demolirali školu u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za provalu u školu u kojoj su onda oštetili prostor, školski inventar i opremu policija sumnjiči četiri osobe mlađe životne dobi, izvijestili su.

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad četiri osobe mlađe životne dobi koje sumnjiče da su provalili, a onda oštetili prostor, školski inventar i opremu unutar osnovne škole Pećine u Rijeci, izvijestila je PU primorsko-goranska na svojim stranicama. U tijeku je utvrđivanje materijalne štete.

Pročitajte i ovo Policija traga za osumnjičenima za ratne zločine u Baranji kazneno prijavljeni Policija traga za osmoricom zbog ratnih zločina u Baranji: "Ozljeđivali su ih, nanosili im patnju i bol, neki su se pokušali ubiti" Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću

VIDEO Vandali demolirali školu u Rijeci

Podsjetimo, huligani su u školu ušli u kasnim noćnim satima. Provaljivali su u učionice, aktivirali protupožarne aparate, uništavali inventar...Iz zgrade su odnijeli jedno školsko računalo, a prije odlaska aktivirali su vatrogasni hidrant. Policija je počiniteljima, koji su prema nekim procjenama krivi za višemilijunsku štetu, ušla u trag zahvaljujući video nadzoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene