Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozite se k'o gospari

Vandalizam u Dubrovniku: Kamenovan autobus pun putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelj sinoć je u tri navrata kamenovao autobuse dubrovačkog javnog prijevoza. Na svu sreću, nije bilo ozlijeđenih, već je napravljena samo materijalna šteta. Ipak, ono što brine je da ovo nije prvi ovakav napad.

Dva vozača autobusa na liniji prema najvećem dubrovačkom naselju Mokošici sinoć su proživjeli pravu dramu. Naime, nepoznati vandali sinoć su u tri navrata kamenovali autobuse javnog gradskog prijevoza, napravivši štetu od 15 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju

'Bogu hvala da se nije dogodilo nešto gore, jer je jedan autobus bio dupkom pun kad se to dogodilo, i baš na tom mjestu kad se to dogodilo, do stakla su sjedali putnici' kaže Božo Lasić, direktor 'Libertasa'.

Vozači zbog straha nisu željeli dati izjave, poručivši da svi dobro znaju što je Mokošica, i da se tu ne može ništa napraviti. Njihove riječi potvrđuje to što ovo nije prvi napad na vozače autobusa u tom dijelu grada. Važno je naglasiti kako Mokošica, iako ima preko 10 tisuća stanovnika, još uvijek nema policijsku postaju ili ured.

Moto dubrovačkog javnog prijevoza je 'Vozite se ko gospari'. Ukoliko se napadi na autobuse nastave, moto će se morati mijenjati u 'Vozite se na svoju odgovornost'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene