Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužnica za Fimi mediju

Sanader poručuje da će sve izdržati i na kraju pobijediti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baš kada se približio trenutak Sanaderovog izlaska na slobodu USKOK je zatražio novo produljenje pritvora zajedno s optužnicom za slučaj Fimi Media. No, njegovi odvjetnici smatraju da mu se pritvor ne može produžiti.

'Ovo je reakcija USKOK-a za koju mi smatramo da je neočekivana i smatramo da neke stvari nisu trebale biti odrađene na taj način. Postoji neki red, ovo je sad odjednom nova optužnica s novim prijedlogom za pritvor i to baš u vrijeme kad je gospodin Sanader trebao izaći', rekla je Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković.

Pročitajte i ovo Zatvorska kazna Prije 5 godina Gliserom naletio na 20-godišnju djevojku i usmrtio ju: Pogledajte koju kaznu je dobio Božidar Kalmeta Dvije afere Bivši HDZ-ov ministar Božidar Kalmeta i na novom suđenju odbacio krivnju za korupciju

>> Optužnica protiv Sanadera i HDZ-a je tolika da ju je kombi dovezao na sud!

>> O Sanaderu odlučuju - raspušteni zastupnici?!

Sloković smatra da je USKOK zadržavao optužnicu zbog izbora. 'USKOK ju je pustio sada kada je Sanader trebao izaći, ali mi i dalje smatramo da nikakav prijedlog ne može promijeniti odluku Ustavnog suda koji je najviši sud u državi i ako ne držimo do njegovog pravorijeka onda ovo nije pravna država', zaključila je Sloković.

Odvjetnica Sloković komentirala je i kako je bivši premijer primio nove loše vijesti. 'On vam inače jako dobro reagira na sve loše vijesti, on se ne da smesti. On kaže, kako god bilo i što god se događalo i bez obzira što su neke stvari po njega neugodne i događaju se jedna za drugom da će on to izdržati i da ćemo na kraju pobijediti. To je njegova poruka. On loše vijesti podnosi jednako kao i dobre', dodala je Sloković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene