Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči sastanka SDSS-a

RAŠKOVIĆ DAO OSTAVKU Pupovac: 'Radi se o organiziranoj pljački mandata'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kninu je održana sjednica Predsjedništva SDSS-a i Izvršnog odbora Županijske organizacije SDSS-a, kojoj je na čelu Miro Rašković.

Uoči samog sastanka Vojislav Stanimirović kazao je kako je Mirko Rašković, s kojim su htjeli na današnjem sastanku riješiti nesuglasice, pismenim putem dao ostavku SDSS-u te se na sastanku nije pojavio.

Pročitajte i ovo SDSS predstavio izborni program - 3 Pred birače izlaze samostalno SDSS predstavio izborni program: Pupovac otkrio što će im biti jedna od prvih zadaća Slika nije dostupna I dalje je nedostupan TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN ODMETNUTOG SDSS-ovca 'S velikom rezervom primite njegove tvrdnje o bilo kakvom pritisku'

Stanimirović je kazao kako su sazivanjem sastanka željeli čuti od samog Raškovića razloge zbog kojih nije, kao ostatak SDSS-a, podržao koaliciju Hrvatska raste već je tvrdio kako je izložen pritiscima.

'Nažalost mi smo došli ovdje da ga čujemo, da vidimo tko mu to prijeti, tko ga to ucjenjuje i tako dalje. Nažalost, izgleda da nećemo imati priliku da to čujemo od njega', rekao je Stanimirović uoči sastanka SDSS-a.

Stipe Petrina o Mirku Raškoviću: 'Primite sa velikom rezervom ove njegove tvrdnje o bilo kakvom pritisku od bilo koga'

Prije održavanja sastanka, Milorad Pupovac je kazao da očekuje od Raškovića da vrati osvojeni mandat SDSS-u. Također je kazao kako postoje indicije da se radi o 'organiziranoj pljački mandata' te pozvao nadležne institucije da istraže ovaj slučaj.

MILORAD PUPOVAC
'Taj mandat pripada SDSS-u i mi očekujemo da se on vrati SDSS-u. Posebno zbog toga što postoje indicije da je riječ o organiziranoj pljačci jednoga mandata jedne male stranke', rekao je Pupovac.

O tome tko je i na koji način utjecao na odluku Mire Raškovića, Pupovac je kazao kako o imenima ne želi govoriti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene