Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavio se na ručku oporbe

FOTO: Čačića nakon nesreće vozi vozač u Volvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radimir Čačić danas je sudjelovao na sastanku predsjednika političkih stranaka na ručku u zagrebačkom restoranu.

Nakon što je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, Radimira Čačiča vozi vozač u Volvu. Svoj luksuzni Chrysler Čačić je razbio u nesreći u Mađarskoj u kojoj je jedna osoba i poginula.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sjednica u Saboru Preporučila Čačiću da u obraćanju ide 'nježno, mesijanski, zen-budizam' Slika nije dostupna Treba li otići? Nerazjašnjena pitanja sa suđenja Čačiću

Katalin Liptak koja se nalazila u automobilu na koji je u Mađarskoj naletio Radimir Čačić kaže da ovih dana proživljava stravičnu tragediju.

>> Žrtva Čačićeve nesreće: Naravno da me strah njega!

'Sve sam izgubila i jako mi je teško. Nisam nastradala, ali psihički nisam dobro. Ne mogu sad razmišljati još i o Čačiću. Znam samo da sam ja sporo vozila, 100 ili najviše 110 km/h, a on jako brzo. Čula sam da je političar i da je vrlo moćan. Ne znam ništa više o njemu. Naravno da me strah njega i svega što slijedi', rekla je za Globus Katalin Liptak (58) iz mjesta Vecses, žena koja je izgubila muža u prometnoj nesreći u Mađarskoj koju je skrivio Radimir Čačić. U bolnici je još njezina majka koja je još u prilično lošem stanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene