Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio se medijima

Čačić progovorio: Nisam dobro, to je razumljivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetak dana nakon što je na mađarskim cestama skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, o svojoj osobnoj tragediji pred kamerama je progovorio Radimir Čačić. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti, od kada se nesreća dogodila.

Iako je prošlo desetak dana, sjećanje na tragičnu nesreću još je svježe pa je čelnik HNS-a o njoj i nevoljko progovorio. Ipak, priznao je kako se osjeća. 'Ne dobro, ne dobro, što mislim da je i razumljivo', priznao je Čačić. Za uzrokovanje nesreće u kojoj je poginuo muškarac sudit će mu se u Mađarskoj. Iako mu prijeti jedna do pet godina zatvora, tamošnja sudska praksa pokazuje da se, za prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom, kojoj je uzrok nehaj, počinitelj u pravilu kažnjava uvjetnom kaznom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uoči europskih izbora Borba za glasače: "Populističke stranke majstori su nove vrste propagande" Peter Magyar - 1 Peter Magyar VIDEO/FOTO Tko je čovjek koji bi mogao razrušiti carstvo Viktora Orbana?

>> Žrtva Čačićeve prometne: Normalno da me strah njega!

'U svakom slučaju zahvaljujem svim predstavnicima medija koji su o tome profesionalno izvještavali', rekao je Čačić. Znakovito je da Čačić danas nije sjeo za volan, a čovjek koji je još nedavno svoj Chrysler parkirao na Markovu trgu, u zabranjenoj zoni, nakon nesreće ne vozi sam.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene