Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE VIDEO

UHVATILE GA KAMERE Ministar Linić: Nisu imali muda izjasniti se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Slavko Linić danas je s kolegom Marasom prokomentirao kritiku Instituta za javne financije, no u razgovoru s njim bio je nešto 'slobodniji' no što je bio pred kamerama pred zgradom Vlade.

Nakon novih zaduživanja Institut za javne financije prozvao je Vladu zbog nedostatka strategije. Ministar financija Slavko Linić danas im je poručio da je stvar ministra kako će se država kratkoročno zaduživati te da on neće odgovarati ljudima koji slabo poznaju financije. 'Neka mi objasne zašto su spavali deset godina. Mišljenje stručnjaka saslušat ću oko toga što treba učiniti s HŽ-om, HAC-om i drugim tvrtkama koje trebaju restrukturiranje, a kako ćemo se kratkoročno zaduživati je stvar ministra financija', poručio im je Linić.

Pročitajte i ovo Mobitel u ruci Nepravomoćno Na Facebooku vrijeđao policiju, pa dobio kaznu: "Ma daj, oni su idioti" Automobil zastupnika Gordana Marasa Parkiranje na zelenoj površini Maras napao Tomaševića zbog parkirne kazne: "Bolje bi im bilo da slikaju smeće po ulici"

Linić odgovorio Institutu za financije: Neću odgovarati ljudima koji slabo poznaju financije!

No, po ulasku u zgradu Vlade, prije same sjednice, Linić je isto prokomentirao s kolegom Gordanom Marasom. Ovaj put je bio nešto detaljniji u izražavanju svojih stavova prema Institutu. 'Ja ne znam tko su ti, ali ja želim njihovo mišljenje kako upravljati dugovima u autocestama. Nisu imali muda izjasniti se. Jer to je upravljanje javnim dugom. Isto, 10 godina imamo nerestrukturirane željeznice, što o tome nisu pisali? Prema tome, mi plaćamo dugove. To su dugovi koje plaćamo. Što se tiče kratkoročnog to će ipak ministar financija odlučivati', rekao je Linić Marasu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene