Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan zločin

FOTO Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo brata

Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 1
Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 1 Tonci Plazibat/Cropix
Aktualno Galerija Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 21 Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 21 Foto: Tonci Plazibat/Cropix Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 17 Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 17 Foto: Tonci Plazibat/Cropix Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 14 Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 14 Foto: Tonci Plazibat/Cropix Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 11 Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 11 Foto: Tonci Plazibat/Cropix +0 Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 1 Galerija 1/5 >>
Uhićen je muškarac koji je odgovoran za ubojstvo svojeg starijeg brata. 17. siječnja ispred obiteljske kuće usmrtio ga je hladnim oružjem, a potom je njegovo tijelo unio u kuću.

Borovce u Kuli Norinskoj šokiralo je ubojstvo jednog njihovog mještanina. U srijedu 17. siječnja u obiteljskoj kući hladnim oružjem izboden je 51-godišnjak.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je za ovaj zločin odgovoran brat ubijenog, 46-godišnji muškarac koji je od ranije poznat policiji.

Pročitajte i ovo Gillian Donagh Ostat će bez prihoda Pas ugrizao prolaznika, vlasnica bi zato mogla ostati bez posla

Sve se odvijalo ispred kuće. Dvojica braće su se posvađala, ispričala je očajna majka.

"Robert je odnio Srećka na krevet i davao mu umjetno disanje. A vidjela sam da je već bio gotov, krvi je bilo svugdje. Nije mi htio reći što je bilo. Tužna sam i žalosna“, izjavila je Vesela Krstičević, majka nesretnih sinova iz Borovca kod Metkovića za 24 sata.

Pročitajte i ovo Snijeg promjena vremena VELIKA GALERIJA Hrvatsku zameo snijeg, šaljite nam svoje fotografije

Tijelo unesrećenog muškarca prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice.
Zločin je šokirao mještane, inače mirnog mjesta, u okolici Metkovića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene