Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakl u New Orleansu

Ubojstvom Pereza Hiltona, Britney započela povratničku turneju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glazbeni cirkus Britney Spears započeo je sinoć u njezinom rodnom gradu koncertom koji nije razočarao najvjernije fanove, a ni kritičari nisu bili previše kritični.

Crvena zavjesa se spustila, započeo je apokaliptični zvuk bubnjeva. Usamljena balerina vrtila se na pozornici, a obješen o lance pojavio se i pantomimičar. Tri žonglera i patuljak zauzimaju binu, redovnici mašu mačevima, klaunovi vrte nunčakama. Na velikom se ekranu ukazuje najpoznatiji showbiz bloger Perez Hilton odjeven kao kraljica Elizabeta i drži monolog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prevarila kozmetičku tvrtku Protiv Britney Spears podignuta tužba teška 10 milijuna dolara Slika nije dostupna Zar se sprema na ronjenje? VIDEO: Jackassovci katapultirali i okupali Britney Spears u fekalijama

Na kraju ovog dvadesetominutnog uvoda, Britney Spears se konačno pojavljuje na sceni, uzima luk i stijelu i ubija Pereza.

Bilo je to spektakularno zagrijavanje za show koji se sinoć dogodio u New Orleansu. Publika je bila oduševljena, a kritika je jutros bila dosta blaga prema pjevačici. Najveća zamjerka je što je na koncertu bilo svega, a najmanje Britney.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene