Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milovanović i dalje u bijegu

Nedavna ubojstva u Zagrebu ipak povezana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati su novi detalji oko ubojstava u Zagrebu i oni povezuju ubojstva Ivane Hodak, Ive Pukanića i Adriana Ćupića. Policija ne potvrđuje ali i ne demantira ove navode.

Za to vrijeme ministri susjednih država Srbije i Crne gore međusobno se optužuju jer kako kažu Željko Milovanović, jedan od osumnjičenih za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića navodno se još uvijek skriva u BiH.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

Milovanović je i dalje u bijegu. Nekadašnji pripadnik srbijanskih specijalaca koji ima dvojno državljanstvo nije u Srbiji.

'Mi smo provjerili nekoliko mjesta u Srbiji ali ga nismo uspjeli naći. Mislim da je neophodno da se u sve uključi i ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore', rekao je ministar unutarnji Ivica Dačić

Srbijanska ga je policija tražila u Subotici i Beogradu. Utočište mu je navodno još uvijek u BiH točnije u Republici Srpskoj. 

>> Milovanovića skrivala Obavještajna služba?

>> Milovanović i Gudurić skrivaju se u Republici Srpskoj?

>> Pritvor pomagačima u atentatu na Pukanića

Crnogorski ministar policije Jusuf Kalamperović poručio je kako se atentatori na Pukanića neće moći skrivati u Crnoj Gori. No njegov srbijanski kolega ne misli tako.

'Mislim da su tamo potrebne potrage i mi smo to javili crnogorskoj policiji', dodaje ministar unutarnji poslova Srbije Ivica Dačić.

S Pukanićevim ubojstvom povezivala se Crnogorska duhanska mafija. Njihovu upletenost ministar Kalamperović demantira. Srbijanski pak policijski krugovi navodno imaju spoznaje da je crnogorsko podzemlje uznemireno.

Na dobru suradnju sa susjedima pouzdaje se i naš MUP vezano za slučaj ubojstva Ivane Hodak. 

>> 'Mjesto ubojstva Ivane Hodak profesionalno je obrađeno'

'Vjerujem da smo korak bliže i na dobrome putu ka cilju', rekao je iz ministarstva unutarnjih poslova RH Dubravko Novak.

Istrage oko ubojstava traju. U pritvoru se povećava broj osumnjičenih za upletenost u Pukanićevo ubojstvo. Uz trojac osumnjičen za atentat, dva Matanića i Mafalanija te dvojac osumnjičen za pomaganje Đurović i Kuzmanović pritvoren je i Velimira Žaka zvani Žvaki.

Sumnjiči ga se da je ukrao automobil kojim je Matanić mjesecima pratio Pukanića. Navodno je pao na poligrafu na pitanju o ubojstvu Adriana Čupića. Jesu li sve te likvidacije povezane policija ne želi potvrditi ali niti ih demantira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene