Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Zagreb: Eksplodirale dvije ručne bombe, oštećena četiri vozila i fasade kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkoj Pešćenici jutros oko 3 sata eksplodirale su dvije ručne bombe u Negovečkoj i u susjednoj Lipničkoj ulici pri čemu je oštećeno nekoliko vozila i fasada kuća, doznajemo iz zagrebačke policije.

Dvije ručne bombe, zasad nepoznatog tipa, eksplodirale su rano jutros, oko 3 sata u Negovečkoj i susjednoj Lipničkojn ulici u zagrebačkom naselju Pešćenica, doznajemo iz zagrebačke policije.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija U Drenovcima U reciklažnom dvorištu aktiviran upaljač ručne bombe: Ozlijeđen djelatnik komunalnog poduzeća

Bomba u Negovečkoj eksplodirala je između dva automobila, koja su oštećena, kao i još dva u blizini, a bomba u Lipničkoj ulici u dvorištu kuće, pri čemu su popucala stakla i oštećena je fasada.

>>SNAŽNA EKSPLOZIJA: RUČNA BOMBA bačena u dvorište, nastao krater

U eksploziji bombi nema ozlijeđenih osoba, a oštećena su ukupno četiri vozila i fasade okolnih kuća, doznajemo iz zagrebačke policije. Očevid je još uvijek u tijeku. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene