Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postoje dokazi?!

Milovanović: 'U vrijeme atentata bio sam u BiH'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Milovanović, koji je osumnjičeni za ubojstvo Ive Pukanića, tvrdi da je 23. listopada, na dan kada je izvršen atentat na Ivu Pukanića, bio s obitelji u Doboju.

U nastavku ispovijedi za magazin Press najtraženiji bjegunac kaže kako policija lako može provjeriti da je u vrijeme atentata kupovao ćevape u ćevabdžinici preko puta zgrade u kojoj živi.

Pročitajte i ovo Ilustracija zavezan u šumi Novi obrat u stravičnom ubojstvu Saše K.: Uhićena starija kći (14), sve je radila po majčinu nalogu? Ilustracija objavila policija Detalji jezivog zločina: Muža otrovala lijekovima pa ga s 19-godišnjim ljubavnikom ubacila u auto i izbola nožem. Našli su ga zavezanog u šumi

>> 'Nisam kriv, policija mi podmeće dokaze'

Hrvatska policija tereti Željka MIlovanovića da je od Roberta Matanića dobio skuter kojim se 23. listopada dovezao do sjedišta 'Nacionala' u centru Zagreba. Milovanović je, za kojeg policija tvrdi da je mladić s crnom kacigom koji je snimljen sigurnosnim kamerama, ostavio skuter pokraj Pukanićeva automobila koji je eksplodirao. No, Milovanović tvrdi da on tog dana uopće nije bio u Zagrebu.

'Je li moguće da sam mogao šetati i voziti po Zagrebu iako me hrvatska policija toliko traži? Kako sam mogao prijeći granicu kada me Hrvatska stavila na sve moguće tjeralice? Pitam se zašto policija nije željela provjeriti jesam li uopće bio u Zagrebu za vrijeme Pukanićeva i Pranjićeva ubojstva. Vrlo lako su mogli provjeriti da sam u to vrijeme bio u Doboju', piše Milovanović.

'Bio sam u trgovačkom centru 'Tropik' i vjerujem da su to snimile sigurnosne kamere. Nisu valjda svi ti zapisi nestali? Policija je mogla utvrditi da sam 23. listopada između 19 i 20 sati bio u 'Leskovačkom roštilju' preko puta zgrade u kojoj živim u Doboju. Naručio sam ćevape za van i sve su to mogle snimiti sigurnosne kamere koje se nalaze preko puta lokala. U istom sam lokalu bio i 24. listopada ujutro kada sam naručio punjeni ćevap. Baš je tada bila primopredaja smjene i nekoliko je radnika sjedilo za stalom i radilo obračun. Jedna krupnije gospođa je ustala i rekla da narudžba nije problem te da će odmah staviti ćevap na roštilj', dodaje Milovanović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene