Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovarao s grčkim kolegom

Odlične vijesti za navijače u Grčkoj, Plenković otkrio detalje: "Zaista očekujem u sljedećih nekoliko dana velike pomake"

Dobre vijesti za navijače u zatvorima u Grčkoj. Prema navodima premijera Andreja Plenkovića, u sljedećih nekoliko dana očekuju se veliki pomaci u rješavanju cijele situacije.

Premijer Andrej Plenković boravi u Bruxellesu - gdje se na marginama jesenskog summita koji je okupio čelnike država članica Europske unije sreo se i s grčkim premijerom Kyriakosom Mitsotakisem.

Pročitajte i ovo Ilustracija policija istražuje slučaj VIDEO Usred šetnje popucalo staklo na popularnom turističkom mostu: Poginuo turist, više ozlijeđenih

Iako odvjetnik uhićenih Boysa kaže kako još čekaju analizu mobitela, premijer poručuje da bi se situacija trebala raščistiti u sljedećim danima i tjednima.

"Ovi su razgovori danas bili jako jako konstruktivni i ja očekujem zaista u sljedećih nekoliko dana velike pomake s kojima će obitelji naših državljana biti zadovoljne", poručio je Plenković. 

Pročitajte i ovo Gaza Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Teško bombardiranje Gaze: "Osjetit ćete naš gnjev!' Hamasovci poručili: "Spremni smo"

"U tom smislu ja poručujem obiteljima državljana koji su u grčkim zatvorima, to ja poručujem", dodao je premijer.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene