Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija istražuje slučaj

VIDEO Usred šetnje popucalo staklo na popularnom turističkom mostu: Poginuo turist, više ozlijeđenih

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jedan je turist poginuo, a još ih je troje ozlijeđeno kada je u šetnji mostom popucalo staklo na popularnom mostu.

U srijedu kada je 11 turista prolazilo popularnom staklenom stazom Geong u indonezijskom Banyumasu - ona je popucala zbog čega je jedan poginuo i troje ih je ozlijeđeno.

Dvoje turista propalo je kroz staklo u borovu šumu Limpakuwus koja se nalazi ispod. Jedan je preminuo, dok je drugi lakše ozlijeđen. Dvojica su se uspjela uvatiti za okvir, a promatrači su im pomogli da se spuste na tlo.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin špekulacije ne prestaju General SVR tvrdi da je Vladimir Putin umro u svojoj palači, oglasio se i Kremlj

Policija trenutno istražuje slučaj zbog tvrdnje da je uprava atrakcije previdjela pritužbe o sigurnosti staklene staze, piše Daily Mail.

Predsjednik Limpakuwus Pine Forest Cooperativea Ekop Purnomo tražio je procjenu sigurnosti još u travnju kada je most otvoren jer je pet posto posjetitelja, kako tvrdi Purnomo, dijelilo priužbe na internetu. 

Pročitajte i ovo Oblak iznad splitskog područja Promjena vremena Ceste u Splitu potopljene, na Braču snimljena pijavica, ali najgore nas tek čeka: DHMZ objavio upozorenje, susjedi sazvali izvanrednu presicu

Konstruktivna rasprava prije katastrofe s upraviteljem mosta nije ostvarena. Dok traje istraga, zatvorena je šuma kojom upravlja Purnomo.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene