Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi dolasci

U rujnu Hrvatska ponovno ruši rekorde!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više je dolazaka i noćenja nego lani. Lijepo vrijeme išlo je na ruku posezoni, no iza ovoga uspjeha prije svega stoji naporan rad.

Mihael i njegova supruga produženi su vikend odlučili provesti baš u Opatiji. I to ne slučajno. 'Našli smo dobar aranžman po dobroj cijeni pa smo odlučili doći', kazao je Mihael, gost iz Slovenije. I nisu jedini. Recepcioneri imaju pune ruke posla. Dobra ponuda uvijek nađe svojega kupca.

Pročitajte i ovo Turisti pješke izlaze iz zračne luke revoltirani prijevoznici VIDEO Sramota na Krku! Putnici moraju pješke vući kofere, cijene narasle i do 1000 posto Besplatna žičara - 1 Kad se usporede brojke... Je li žičara za Zagrepčane zaista besplatna? Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, to je zato što jest

>> Hrvatska treća najomiljenija destinacija motoriziranim Nijemcima

'Došli smo zbog saune i wellnessa, možda malo prošetati i pogledati mjesto. Malo treba promijeniti ambijent', kaže Mihael. I doista, brćkanju u bazenu u jesenskim je danima čini se teško odoljeti i hotelijeri to znaju.

'Mi smo formirali dosta zanimljive wellness koji su popularni', kaže Ivan Sarajić, voditelj odnosa s javnošću. Dok mi zbrajamo rezultate za ovu, turistički djelatnici već se naveliko brinu da oni za iduću godinu budu još bolji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene