Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stavljen pod kontrolu

U požaru u Brodotrogiru osam lakše ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozljede su lakše naravi i nitko nije životno ugrožen, doznaje se u splitskom KBC-u.

Požar koji je u utorak ujutro buknuo u Brodotrogiru nešto poslije 14 sati je stavljen pod kontrolu, a tri vatrogasca i pet radnika zatražili su liječničku pomoć zbog udisanja dima, doznaje se u splitskoj policiji i trogirskom DVD-u.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

U splitskoj bolnici je od osam osoba koje su tamo upućene njih pet zadržano na preventivnom pregledu Plućnog odjela. Ozljede su lakše naravi i nitko nije životno ugrožen, doznaje se u splitskom KBC-u.
Trenutno su na požarištu u Brodotrogiru, osim vatrogasaca brodogradilišta, i 42 vatrogasca te sedam vozila s područja Trogira, Kaštela, Slatina, Okruga.

Vatra je buknula oko 9,30 sati kada su radnici ugrađivali WC u nastambu zapadnog tornja na velikom DOK-u 15. Zbog složenosti požara, koji je izbio u metalnoj unutrašnjosti u kojoj gori izolacija, a s obzirom da se radi o zatvorenom prostoru i temperature su izrazito visoke, na teren je stiglo tridesetak vatrogasaca iz Brodotrogira, Trogira, Slatina, Kaštel Gomilice i Okruga.

Materijalna šteta će se doznati nakon što požar u potpunosti bude ugašen tako da se na mjestu događaja može obaviti očevid.

Hina

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene