Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Temperature će još danas biti ugodne, no navečer slijedi naglo zahlađenje. Doznajte kad stiže i prvi snijeg

Toplo i ugodno vrijeme bit će još do kraja tjedna, ali to se od ponedjeljka naglo mijenja pa ćemo uletjeti iz gotovo proljetnog vremena ravno u zimu i snijeg.

Hladno, ali uglavnom bez oborina bit će veći dio idućega tjedna. U ponedjeljak se sprema i prvi zimski snijeg - naravno u gorskom dijelu, ali krajem dana bit će ga malo i u nizinama.

Pročitajte i ovo Nevrijeme, ilustracija nestabilno vrijeme Za većinu zemlje upaljen meteoalarm: Stižu kiša i grmljavinsko nevrijeme Ilustracija pogoršanje vremena Stiže velika promjena vremena: Izdana su upozorenja, moguća tuča

Na kopnu u subotu slijedi razvedravanje uz umjeren sjeveroistočni vjetar, a temperatura će biti oko 10 stupnjeva. Važno je napomenuti da će navečer osjetno zahladnjeti pa će u većini ovog područja biti oko nule.

Slično i na istoku. Tijekom dana promjenjivo oblačno, a navečer razvedravanje i osjetno zahladnjenje.

Iako će danju u Istri i gorskom kraju biti oko 7 stupnjeva, navečer će se temperatura naglo spustiti. U gorskom dijelu bit će čak od -3 do -1 stupanj. Uz more jaka bura s olujnim udarima.

U Dalmaciji sve manje kiše, a na jugu će prevladavati uglavnom sunčano. U subotu još toplo, ali ni ovdje ne zadugo.

Nedjelju ćemo započeti temperaturama u minusu uz mraz i maglu što će nam biti neka vrsta pripreme za zimske uvjete koji nam stižu u ponedjeljak. Najprije će posvuda padati kiša, od sredine dana u gorju snijeg kojeg će do kraja dana biti i u nizinama. Jutra i večeri hladni uz mraz, a zimske temperature bit će i danju.

Na Jadranu nedjelja topla i vjetrovita uz jako jugo, a onda i ovdje zahladnjenje s jakom i olujnom burom, kišom i pljuskovima.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene