Prvi ovogodišnji snijeg zabijelio je zagrebačko Sljeme.

Galerija


Na Sljeme su pale prve ovosezonske pahulje, a prizori zimske idile zabilježeni su na fotografijama.

Vezani članci U Zagrebu pronađeno tijelo čovjeka na ulici - 4 Jutros u Zagrebu na tri različite lokacije pronađena tijela mrtvih osoba Tomislav Tomašević Tomislav Tomašević: "Milan Bandić je sada kao ranjena životinja, teško predvidljiv i opasan. Gleda može li ići do kraja u rat s HDZ-om"

Meteorolozi su već najavili da ćemo četvrtak početi oblačno, tmurno i povremeno uz slabu kišu ili rosulju. Iako se Sljeme bijeli, od sredine dana očekuje nas razvedravanje, a jedino će u gorskom dijelu većinu dana ostati oblačno.

Ni temperature se neće previše promijeniti, u četvrtak će biti oko 10 Celzijevig stupnjeva u unutrašnjosti, a na Jadranu dosta toplije - između 15 i 19 stupnjeva. I na blagdan Svih svetih jutro će biti hladno, hladnije nego prijašnjih dana, a u unutrašnjosti se očekuju mraz i magla.

HAK upozorava na mokre i skliske kolnike u većem dijelu zemlje, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocesti A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica. Zbog jakog vjetra autocesta A6 Rijeka – Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, a za sve skupine vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb – Split – Ploče te Paški i Krčki most.

Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. (V.P./Hina)