Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahladnjenje

Stižu orkanski vjetrovi i snijeg: Napadat će ga i do 20 centimetara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedjelju bi u većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske trebao obilježiti snijeg. U DHMZ-u kažu da se očekuje snježni pokrivač veći od deset centimetara.

Pratit ćemo situaciju s vremenom, a ako želite sudjelovati u kreiranju vijesti javljajte nam se s vašim informacijama i fotografijama na moj.report@novatv.hr!

Pročitajte i ovo Nikola Vikić-Topić, Valentina Baus i Dino Goleš Tek je počela Prognostičar Dnevnika Nove TV otkrio koliko će nas još stiskati zima i čeka li nas novi snijeg. Objasnio i zašto ne treba vjerovati - aplikacijama Ilustracija vremenska prognoza "Stiže pravi ugriz zime": DHMZ najavio veliko zahladnjenje, prve značajne promjene već od petka

Nakon kraćeg zahladnjenja i silaska jutarnjih temperatura zraka ispod ništice, u većem dijelu Lijepe naše proteklih je dan-dva opet bilo nešto toplije. No, prema informacijama Državnog hidrometeorološkog zavoda, u nedjelju stiže ne samo novi pad temperatura, nego i snježne padaline.

>> VIDEO Snijeg zabijelio Damask

Diljem unutrašnjosti trebao bi se stvoriti snježni pokrivač debljine veće od deset centimetara, a u gorskim predjelima i preko 20 centimetara. Zimskom će ugođaju od ponedjeljka pridonijeti i umjereni sjeveroistočnjak.

Na Jadranu će od nedjelje povremeno padati obilnija kiša, a očekuje se jako, ponegdje i olujno jugo. Temperature se neće značajnije mijenjati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene