Svi putevi vodili su u subotu u Karanac na Čvarakfest. A kakav je recept za najbolji čvarak? 'Da svinjče bude preko godinu dana, da bude masno, da bude jaka vatra i da se stalno miješa, da ne zagori', kaže Mladen Đurmanović iz Jagodnjaka.
No, svatko ipak ima svoj ukus za čvarke. Netko voli krupnije i masnije, netko pak hrskavije, kako kažu, gužvaste.
Pripremate se za kolinje? Ovo su upute kojih se morate držati
Za kilogram delicije u današnje se vrijeme izdvaja između 100 i 150 kuna.
A što se događalo na Čvarakfestu u Karancu pogledajte u priloženom videu. Upozoravamo - nije za vegetarijance.
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
Najčitanije
-
donosi Provjereno
"Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka
-
Zaštitnici hrvatskog neba
Dnevnik Nove TV doznaje kad će Rafalei sljedeći put proparati nebo. Zamjenik zapovjednika HRZ-a: "Situacija nije ista kao s MiG-ovima"
-
iz minute u minutu
Hoće li oporba uspjeti skupiti većinu u Saboru? Pojavio se novi plan u kojem ključnu ulogu ima Ivan Penava