Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvlačenje 1,2 milijarde kuna

U DORH-u održan sastanak vezano za slučaj Agrokor: Hrvoj-Šipek zatražila analizu odluke Visokog kaznenog suda

Zlata Hrvoj Šipek
Zlata Hrvoj Šipek Foto: Damjan Tadic / CROPIX/Cropix
Glavna državna odvjetnica Republike Hrvatske Zlata Hrvoj-Šipek održala je danas u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske sastanak sa svim dužnosnicima uključenima u rad na predmetu Agrokor.

Na sastanku su u Državnom odvjetništvu sudjelovali svi koji su, prema saznanju Glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj-Šipek, u nekom trenutku radili na ovom predmetu, sudjelovali na referatima i u donošenju odluka, nadzirali ili bili uključeni na neki drugi način pri čemu se misli na sve faze postupka, od provođenja izvida, pretraživanja i pribavljanja dokumentacije – financijske i/ili neke druge.

Zatražila je od Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu da analizira odluku Visokog kaznenog suda Republike Hrvatske i dostavi svoj stav o daljnjem postupanju u predmetu Agrokor što će biti tema posebnog sastanka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aktualna tema Ministar o krahu slučaja Agrokor: DORH je birao tko će raditi vještačenje, a ne Vlada

Na istom sastanku će se razmotriti i izvješće o postupanju nadležnih državnih odvjetništava u drugim kaznenim postupcima vezanim uz Agrokor.

Glavna državna odvjetnica pozvala je sve sudionike sastanka da u roku od osam dana dostave svoje pisane izjave o svom postupanju i saznanjima u dosadašnjem tijeku rada, kao i o sudjelovanju u donošenju odluka u ovom predmetu, stoji u priopćenju DORH-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene