Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tomislav Karamarko

'Počinjemo drugi Domovinski rat za Hrvatsku!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, na skupu mladeži te stranke kazao je kako je 100 posto siguran u pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima.

'Siguran sam u pobjedu 100%, a kad vidim vas mladi prijatelji i 150%', uvjeren je vođa najveće oporbene stranke u Hrvatskoj, Tomislav Karamarko.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

'Budimo ponosni koji smo imali priliku vidjeti i razgovarati Franjom Tuđmanom, biti s Tuđmanom koji je beskompromisno stvarao Hrvatsku', kazao je Karamarko.

'Čestitam prvom redu, neki su sijedi, neki ćelavi, ali oni su bili mladež. To su ljudi na koje možemo biti ponosni', uskliknuo je.

'To su srca puna ljubavi prema Domovini. Sjetimo se svaki dan onih koji su se borili za ovu Domovinu svaki dan makar 15 sekundi izmolimo 'Oče naš' za njih!', kaže.

CIJENU PLAĆAJU GRAĐANI 'Vraćamo se na staro. Sanader oslobođen, HDZ dolazi na vlast'

'Dr. Tuđman jedini je koji je puštao suzu kad se dizala hrvatska zastava. Sjećam se kako smo '89 hrlili u HDZ. Nismo razmišljali o stanovima i kućama nego kako sačuvati živu glavu!', prisjetio se.

'Svaka stranka ima svoju povijest! Padove! Neki idu stranputicama, otpočetka nije bilo romantično. Bilo je onih kojima je vlastiti materijalni dobitak bio važniji od stranke. Dva puta je stranka bila na koljenima', podsjetio je.

'Hrvatsku nitko ne može prestati voljeti jer oni koji je ne vole ne mogu biti korisni za nju', kaže Karamarko.

'Nabavili smo slike i Tuđmana i pape!'

'Kandidirao sam se za predsjednika HDZ-a jer sam osjetio tu detuđmanizaciju. Kad sam došao kao predsjednik HDZ-a nisam našao niti jednu sliku. Evo moj tajnik Milijan Brkić dugogodišnji prijatelj, je svjedok pitao sam ga: Vaso šta je? Nabavili smo slike i Tuđmana i pape!', rekao je Karamarko.

'Nemamo luku, nemamo vez gdje ćemo vezat nacionalni brodić - samo je Tuđman! To ne može bit niti Ante Pavelić niti Josip Broz Tito', kaže.

'Bilo je onih koji su bili protiv Hrvatske i 25.6. napustili Sabor. Skeptici i danas imaju pravo djelovanja ali na izborima ćemo ih do nogu porazit', siguran je.

'Počeli su fingirati domoljublje, ta im gluma teško pada! Tuđmana, branitelje i Domovinski rat zaštitit ćemo Ustavom. Nećemo dopustiti da nam djeca iz škola izlaze s nedoumicama!', rekao je.

'Stalno trpimo optužbe, da se vraćamo u prošlost i mašemo zastavama. Ali i čitavo vrijeme smo pisali i gospodarski program. To govorim iz srca ne čitam', kaže.

'1000 € za svako djete'

'Počinjemo drugi Domovinski rat za Hrvatsku! Danas je devastirana! Ali pluća naroda, HDZ najbolje artikulira. Zemlja je na koljenima! Za ovu Vladu ne znači iseljavanje mladih ljudi, blokirani kojima je vlastita država maćeha, nezaposleni - kaže putujući premijer da pada broj nezaposlenih pa valjda je bitno što je sa zaposlenima! Kažu da imaju rast BDP-a. Netko vas baci u bunar devet metara pa baš nakon tri godine povuče za tri metra i to smatraju svojim uspjehom. Naš program će stvarati jaki srednji sloj', obećaje.

'Moram uzeti ovaj mandat da spasim Hrvatsku. Ako depopulacija nastavi ovim tempom 2050. će nas biti 800.000 manje. Zato govorim o stimuliranju mladih obitelji. 1000 € za svako djete - to je investicija svih investicija. Pogledajte koliki novac ide na razne agencije. Kakva korist od njih! Moje prijatelje koji se bave financijama oblijeva znoj ali to će tako biti! Nema važnijeg od vlastitog naroda', rekao je Karamarko.

'Nemojmo gubiti nadu tko je jači od nas koji je volimo, to je ta ljubav, 25 godina ljubavi domovini', kaže.

'Neka Hrvatska zivi i sjecanje na Tudjmana! Izbori će biti do sredine studenog - idemo pokazati kako se pobjedjuje i kako se voli Hrvatska država', poručuje karamarko sa skupa mladeži HDZ-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene