Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajanstvena Irkinja

Tko je 'proročica' 'Marija od Božjeg milosrđa' koja po Hrvatskoj širi 'vijest' o smaku svijeta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj je predstavljena knjiga proročice koja se naziva Marijom od Božjeg milosrđa.

Navodna proročica iz Irske koja samu sebe naziva Marijom od Božjeg milosrđa u Zagrebu i Splitu predstavila je svoju knjigu 'Knjiga istine'. Taj je događaj digao podosta prašine u hrvatskim crkvenim krugovima budući da Crkva smatra kako se u ovoj knjizi radi o 'sotonskom odvajanju vjernika od Katoličke crkve', piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Ilustracija Potvrdio MVEP Tragične posljedice brutalnog napada: Preminuo Hrvat koji je pretučen u Dublinu

Knjigu ove navodne proročice komentirali su i svjetski teolozi. 'Poruke Marije od Božanskog Milosrđa, kao djelovanje navodne vidjelice, sadrže brojne i teške, povijesne i činjenične pogreške u preko 650 navodnih poruka, koje proturječe nauku Katoličke crkve, mističnoj tradiciji autentične katoličke privatne objave', kaže dr. Mark Miravalle, profesor teologije i mariologije na Franjevačkom sveučilištu u Ohiu.

Proročici prerezao vrat jer mu se nije svidjelo što je čuo?!

Njemu je sporna i poruka koju knjiga šalje o legitimnosti valjano izabranog pape. 'To znači odbacivanje katoličkih koncila, katekizama i kanonskog prava u pogledu legitimnosti valjano izabranog pape. Navodne poruka prepune su negativno opominjućih praznih priča o osuđivanju i sudu u riječima i izričajima koji beskonačno milosrđe i ljubav Oca i Sina prikazuju na krivi način. Navodna poruka o papi proriče nadolazeću shizmu u Crkvi, što bi moglo postati samoispunjavajuće proročanstvo, sotonski cilj i strategija koja bi djelomično mogla proizlaziti iz nasljedovanja ekstremno opasnih i shizmatskih poruka koje širi proročica iz okolice Dublina', kaže Miravalle.

Proročica iz Dublina u svojoj knjizi zapravo najavljuje skorašnji smak svijeta te tvrdi kako je ona poslana upozoriti na Kristov drugi dolazak. Kaže i kako poruke prima od Presvetog Trojstva, Isusa i Marije te da je papa Franjo lažni papa koji katolike vode u propast.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene