Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Dusseldorf

Proročici prerezao vrat jer mu se nije svidjelo što je čuo?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezadovoljan onim što mu je prorekla vidovnjakinja Esmeralda u Njemačkoj, jedan joj je muškarac prerezao vrat. Srećom, liječnici su joj spasili život.

U njemačkom gradu Düsseldorf, u utorak navečer dogodio se krvavi zločin kada je proročici Zagorki Jovanović (68) poznatijoj kao Esmeralda iz Bilka, jedan muškarac nožem prerezao vrat, piše Bildt.

Pročitajte i ovo Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje Policija traži pomoć građana U Zagrebu Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži i treba pomoć građana

Navodno se radi o dečku Esmeraldine klijentice koji nije bio zadovoljan predviđanjem proročice. Prije napada joj je navodno tjednima slao prijeteće SMS poruke.

Kada se odlučio za napad pozvonio joj je na vrata, a ona je otvorila. Potom je nožem nasrnuo na nju - razrezao joj je vrat i zadao joj nekoliko uboda u leđa.

Mladić je razgovarao i s vidovnjakinjom

'Gledao sam televiziju i odjednom čuo krikove. Najprije nisam vidio krv, a onda sam primijetio da na vratu ima veliku porezotinu. Vikala je susjedu da donese ručnik. Ručnik smo pritisnuli na ranu, a onda sam pozvao hitnu', ispričao je Esmeraldin dečko Rainer K.

U bolnici su je operirali i spasili joj život. Policija napadača traži, a za pravu informaciju daju 1.500 eura.

Esmeralda je proricala sudbinu i Joachimu Erwinu, njemačkom političaru koji je od 1999. do svoje smrti 2008. bio gradonačelnik Düsseldorfa. Predvidjela je i da će Helmut Kohl postati njemački kancelar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene