Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednoj amputirana noga

Pijani vožač 'pokupio' dvije Zagrepčanke dok su gledale koncert: 'Bilo je strašno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fešta u Tisnom krenula je po zlu za dvije Zagrepčanke, nakon što je na njih naletio automobil, dok su one sjedile na zidiću i uživale u koncertu.

Automobil marke Opel Astra šibenskih registarskih oznaka, sinoć je 11 minuta iza ponoći naletio na na 40 i 47-godišnju Zagrepčanku, tijekom fešte u Tisnom i koncerta Đanija Stipanićeva i Petra Graše.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Svemu je kumovala neprilagođena brzina kretanja automobila i alkoholiziranost 37-godišnjeg vozača, kažu svjedoci nesreće za portal ŠibenikIN, a da se kretao prebrzo, potvrdila je i policija.

Prema posljednjim informacijama, Zagrepčanki (40) na koju je naletio pijani 36-godišnjak u šibenskoj bolnici obavljena je amputacija noge,a  potom revizija amputirane noge, liječnici su sanirali tešku tjelesnu ozljedu.

'Pacijenticu su u bolnicu dovezli s već amuptiranom nogom. I na drugoj nozi je pretrpjela ozlijede koje su također sanirane. Ozlijede nogu su uvijek komplicirane i izgubi se jako puno krvi. Žena može komunicirati s liječnicima, ali je još u stanju šoka', rekla je za šibenikIN anesteziologinja na Odjelu intenzivne njege Opće bolnice Šibenik, Danči Mihovilčević.

"Noćas 11 minuta iza pomoći u Ulica Velika Rudina u Tisnom, 36-godišnjak je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima i pod utjecajem alkohola zbog neprilagođene brzine udario u betonski zid, a potom u 40-godišnjakinju koja je bila naslonjena na zid i zatim 47-godišnjakinju koja je sjedila na zidu. Obje su zbrinute u Općoj bolnici Šibenik", izvjestila je PU šibensko-kninska.

"Bilo je strašno. Feštu smo održavali umjesto utrke tovara koju je pokvarilo ružno vrijeme i sinoć je na rivi bila silna gužva, doslovno je čovjek bio na čovjeku. Momka znamo, njegova familija ima tu jedan lokal i uglavnom, doletio je velikom brzinom i pokupio te jadne žene. Mjesto nesreće je izgledalo stravično, a prvi su nakon nesreće došli momci iz tišnjanskog DVD-a koji su osigurali prostor, a jedan mladi liječnik iz Tisnog pružio je unesrećenima prvu pomoć i zaustavio krvarenje, do dolaska ekipe Hitne pomoći. Velika je ovo tragedija za naše mjesto", rekao je za ŠibenikIN jedan mještanin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene