Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drže 80% našeg duga

Orešković krajem tjedna 'lovi' investitore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U četvrtak i petak održava se investicijska konferencija na kojoj će biti i mandatar Tihomir Orešković.

Na investicijskoj konferenciji u austrijskom gradu Kitzbuhel, koja će se održati u četvrtak i petak, bit će predstavnici investicijskih fondova, ali i predsjednici ili predstavnici raznih zemlja središnje i istočne Europe.

Pročitajte i ovo Ivo Milatić - 1 Prešlo svaku mjeru HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa" Slika nije dostupna Predstavljanje će biti u četvrtak STIŽE NOVI PRORAČUN Doznajte kome ide manje novca, gdje će se rezati i što će biti s plaćama i mirovinama

Cijeli skup je zatvoren za javnost, odnosno televizije je neće moći pratiti. No, ondje će biti mandatar Tihomir Orešković koji može neslužbeno razgovarati s predstavnicima investicijskih fondova koji drže 80 posto hrvatskog duga.

Na konferenciji će guverner Boris Vujčić imati službeno predavanje, ali i neslužbene sastanke dok mandatar može samo razgovarati oko toga kako planira proračun. Proračun je ključan i na osnovu njega se investitori odlučuju koliko će i u što uložiti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene