Obavijesti Video Pretražite Navigacija
car meet u Buzinu

U kritičnom stanju: Mladić stradao na parkiralištu u Buzinu još uvijek se bori za život

Aktualno Galerija Nesreća na car meetu, ilustracija - 3 Nesreća na car meetu, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na car meetu, ilustracija - 2 Nesreća na car meetu, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na car meetu, ilustracija - 1 Nesreća na car meetu, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Igor Virag, specijalist anesteziologije Galerija 1/4 >>
Teško ozlijeđeni mladić kojeg je autom udario vozač na parkiralištu zagrebačkog šoping-centra još se uvijek nalazi na liječenju.

Teško je ozlijeđen bio mladić u nesreći na parkiralištu jednog trgovačkog centra, kada ga je pokosio vozač automobila koji je driftao tijekom car meeta i zaletio se u ljude.

Pročitajte i ovo Šteta od tuče zbog koje građani najavljuju prosvjed, ilustracija - 4 obrana od tuče "Jako se bojim, to malo što imam, neka mi uništi - nemam ništa": U Zagorju prijete prosvjedom, zahtjevi su jasni

Vozač je, podsjetimo, priveden, a Dnevnik Nove TV provjerio je u kakvom je stanju unesrećeni mladić.

"Pacijent je kod nas, primljen je s teškom traumatskom ozljedom mozga. I dalje je kod nas na liječenju te je i dalje u kritičnom stanju", rekao je Igor Virag, specijalist anesteziologije.

Pročitajte i ovo Djeca zlostavljala mačku - 3 Donosi Provjereno Djeca seksualno zlostavljala mačku, uhićen maloljetnik: "Uvijek eksperimentiraju. Traže se, nisu sigurni što žele"

Stanje je i dalje opasno po život "s obzirom na tu tešku traumatsku ozljedu mozga", dodao je.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene