Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod povećalom

Tedeschi: Na poziv Porezne uprave odazvat ću se s veseljem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porezna uprava u samo dva mjeseca pod povećalo je stavila oko 1.200 osoba.

Među njima, svakako su najzvučnija imena hrvatskih poduzetnika Ivice Todorića i Emila Tedeschija. Morat će se očitovati o prihodu i izvoru sredstava za imovinu koju su stekli protekle tri godine. Iako poziv još službeno nisu dobili, poreznoj će se, kažu, obojica odazvati.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić "Drsko, jadno i nisko" Ivica Todorić se obrušio na HDZ: "Pokušali su plagirati program moje stranke" Emil Tedeschi Doznao kaznu Tedeschijev sin zaustavio trajekt: "Ja sam u premijerovu osiguranju"

>> Thompson će ipak morati platiti porez?

"Nemam nikakvih problema s tim pozivom dapače u slučaju da dobijem taj poziv poći ću s veseljem. U mom slučaju sigurno nema nesrazmjera moja je imovina uredna i evidentirana na moje ime postoji također i imovina kompanija u kojima sam ja većinski i jedini vlasnik", ističe Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic grupe.

"Tamo gdje god se upali crvena lampica svi će biti pozvani bez obzira da li su u pitanju javne osobe, političari svi građani Hrvatske. Nema zaštićenih, nema pritisaka. Jedini je kriterij lampica kompjutera koja ne bira boje političke stranke ni osobe", poručila je Nada Čavlović Smoljanec, ravnateljica Porezne uprave.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene