Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Drsko, jadno i nisko"

Ivica Todorić se obrušio na HDZ: "Pokušali su plagirati program moje stranke"

Ivica Todorić
Ivica Todorić Foto: Damir Krajac / CROPIX
Ivica Todorić je optužio HDZ za plagiranje izbornog programa njegove stranke.

Ivica Todorić optužio je HDZ da je pokušao plagirati izborni program njegove stranke Zajedno Hrvatska.

"Dakle, HDZ, koji drsko, jadno i nisko proziva druge da prepisuju slogane njihovih bivših političara, pokušao je plagirati čitavi Izborni program stranke Zajedno Hrvatska!", napisao je na Facebooku.

"Kada su shvatili da im to neće proći, doslovno 5 do 12 tek kreću pisati svoj izborni program iz početka, a za što su angažirali i kao 'koordinatora za izradu programa' postavili duboko kompromitiranu Ninu Obuljen-Koržinek, osobu koja je već mjesecima predmet istraga Europskih tužitelja", dodao je.

Pročitajte i ovo Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

"Uvjeren sam da Hrvatski građani neće nasjesti na još jedan, u zadnji tren sklepan pamflet Plenkovićeve samohvale, pisan od strane osoba pod ozbiljnom sumnjom na izvršenje koruptivnih djela, da će izaći na izbore u velikom broju i jednom za svagda razmontirati tu interesnu hobotnicu koja se samo na papiru naziva političkom strankom. #zajedno ZA SNAŽNU I PRAVEDNU HRVATSKU", zaključio je Todorić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene