Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije dva dana

Tajvanska služba prekinula potragu za nestalim pomorcem iz okolice Šibenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prekinuta je potraga za hrvatskim pomorcem iz okolice Šibenika koji je prošlog tjedna nestao s broda 'Maja' tijekom plovidbe prema kineskoj luci Fuzhou, doznaje se od Lošinjske plovidbe.

Potraga za hrvatskim pomorcem iz Šibenika prekinuta je, jer je tajvanska služba traganja i spašavanja procijenila da više nije vjerojatno da će se nestali pomorac pronaći, izjavio je danas direktor kadrovske službe Lošinjske plovidbe - Brodarstva Juraj Bukša, dodajući da su o nestanku pomorca i prekidu potrage obaviješteni obitelj i mjerodavno ministarstvo.

Rekao je da je tajvanska služba traganja i spašavanja potragu službeno prekinula prije dva dana te da je brod "Maja", nakon dopuštenja tajvanskih vlasti, nastavio plovidbu i uplovio u luku Fuzhou.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

>> U tijeku velika potraga: Hrvatski pomorac nestao kod Tajvana!

Član posade broda "Maja", 50-godišnji V.M. iz okolice Šibenika, koji je na brodu radio kao konobar, nije se 28. studenoga pojavio na radnome mjestu pa je zapovjednik broda za njim pokrenuo potragu i podigao javnu uzbunu.

Brod "Maja" zatekao se u vrijeme kad je pokrenuta potraga oko 60 nautičkih milja od Tajvana, a plovio je prema kineskoj luci Fuzhou. Brod je bio zaustavljen, pokrenuta je potraga na moru i iz helikoptera, a o nestanku pomorca bili su obaviješteni svi brodovi u blizini. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene